fbpx

TÖRTÉNETÜNK

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek üzleti szemléletmódunkat.

Az álmot, amit elindítottunk és az álmot, amelyet a jövőben is képviselni akarunk.

Vegyipari cégünk három fiatalember álma alapján alakult meg 2015 augusztusában.

Sok éves szakmai tapasztalatuk lehetővé tette egy olyan stabil alapokon nyugvó vállalat elindítását, minek célja nem csupán a megbízható termékek előállítása és forgalmazása, hanem a minőségre érzékeny vevők teljes körű igényeinek felmérése és kiszolgálása az ipar minden területén.

Célkitűzésünk közt szerepel egy olyan, az országot illetve az Európai Uniót egyaránt lefedő, minden szektort kiszolgáló, versenyképes árakon is magas minőséget nyújtó, területi képviselőkön nyugvó hálózat létrehozása, ami az állandó személyes kapcsolatnak köszönhetően érzékenyen reagál a vevők igényeire és felvetéseire.

Ennek érdekében bér és saját gyártással is foglalkozva találjuk meg a lehető legideálisabb anyagokat felhasználóink számára.

Sokoldalúságunk megmutatkozik termékpalettánk sokszínűségében, mely a legspeciálisabb területektől akár a háztartási felhasználókig képes kiszolgálni a tisztító és oldószerek, illetve ipari kenőanyagok továbbértékesítőit illetve végfelhasználóit.

Mindennapi működésünk gördülékenysége nem csupán a cég mögött álló vezetői szakértelemnek köszönhető, hanem a magas anyagismerettel rendelkező képviselőink munkájának, kik nem csak az új vevőkre fordítanak figyelmet, de állandó tanácsokkal látják el meglévő vásárlóinkat is, így alakítva ki nem csak cégünk, de termékeink iránti lojalitást is.

Az állandó, terepen történő anyagteszteléseknek köszönhetően potenciális vevőink maguk bizonyosodhatnak meg a hatékonyságról, és saját tapasztalataikra támaszkodva választhatják ki a számukra legmegfelelőbb anyagokat.

Vállalkozásunk fő célja, hogy partnereink elégedettek legyenek velünk és újra bennünket válasszanak, ezért döntöttünk úgy, hogy az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményei szerinti minőség irányítási rendszert a szolgáltatásaink teljes területén bevezetjük.

EREDMÉNYEINK SZÁMOKBAN

Z

2015

Az első lépések…

Munkatárs

Forint árbevétel

Forgalmazott termék

Z

2016

Az első teljes év

Munkatárs

Forint árbevétel

Forgalmazott termék

Z

2017

Az első nagy fejlődésünk

Munkatárs

Forint árbevétel

Forgalmazott termék

Z

2018

Valami új

Munkatárs

Forint árbevétel

Forgalmazott termék

Z

2019

Az igazi vízválasztó

Munkatárs

Forint árbevétel

Forgalmazott termék

Z

2020

A kihívás éve

Munkatárs

Forint árbevétel

Forgalmazott termék

TÖBB, MINT

ELÉGEDETT ÜGYFÉL

TechsolGroup

  • Techsol Hungary
  • Techsol Yacht Cleaning
  • Techsol Logistic
  • Techsol Serbia

Termékeink

  • Ipari felhasználás
  • Kármentő anyagok
  • Aerosolok
  • NaturPower